|
IMHO
Forum nie tylko o muzyce
|
Puerto Rico |
Autor |
Wiadomość |
chris975
Fortepian

Wiek: 41 Dołączył: 30 Sie 2012 Posty: 6743 Skąd: białe miasteczko
|
Wysłany: 2014-01-04, 20:04 Puerto Rico
|
|
|
Gra planszowa Puerto Rico jest jedną z najbardziej znanych i popularnych gier planszowych na świecie w ostatnich latach.
Osobiście grałem w nią raptem kilka razy parę lat temu. Spodobała mi się od razu także z wielką radością odkryłem ostatnio możliwość gry online
Zasady nie są skomplikowane - można o nich poczytać -> http://www.lacerta.pl/games/PR1/PuertoRicoPL.pdf
Jeżeli by była chociaż jedna osoba chętna do gry to z przyjemnością bym zagrał. Można grać i w 4 czy nawet 5 osób.
Jedna gra trwa około pół godziny i z chęcią na bieżąco bym rozjaśniał o co tam chodzi
W razie czego proszę pisać |
|
|
|
 |
janka
Harfa piesolub
Wiek: 63 Dołączyła: 14 Lip 2013 Posty: 2110 Skąd: Dolny Śląsk
|
Wysłany: 2014-01-26, 21:40
|
|
|
Wygląda ciekawie, ale czy to się nie gra tak jak lubię czyli twarzą w twarz ? |
_________________ "Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck
 |
|
|
|
 |
chris975
Fortepian

Wiek: 41 Dołączył: 30 Sie 2012 Posty: 6743 Skąd: białe miasteczko
|
Wysłany: 2014-01-26, 21:43
|
|
|
janka napisał/a: | Wygląda ciekawie, ale czy to się nie gra tak jak lubię czyli twarzą w twarz ? |
Też tak lubię i to jest gra stricte planszowa (grałem kilka razy parę lat temu) a to jest wersja na komputer.
Niestety z braku czasu jak i więcej osób chętnych do gier planszowych od lat w nie nie grywam...pozostają komputerowe podróbki
Jak byś miała ochotę janko to bardzo chętnie pogram |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|