|
IMHO
Forum nie tylko o muzyce
|
Clannad |
Autor |
Wiadomość |
paweł
Fortepian
|
Wysłany: 2012-11-14, 12:41 Clannad
|
|
|
Irlandzki zespół Clannad wystąpi na koncercie w Warszawie w Stodole 10 lutego 2013.
Bilety po 121 zł. dostępne w sprzedaży od jutra (więcej informacji).
Clannad zasłynął tworzeniem pięknej muzyki do filmów, jak np. Harry's Game, Robin of Sherwood, The Last of The Mohicans. Współpracowali też z Bono: In A Lifetime
Clannad to zespół rodzinny: rodzeństwa Brennan i bliźniaków Duggan.
Istnieją już 40 lat ! |
|
|
|
 |
Peter
Wiolonczela
|
Wysłany: 2012-11-14, 13:33
|
|
|
Na koncert się nie wybiorę, bo szkoda mi takiej kasy na koncert zespołu, z którego repertuaru znam tylko kilka utworów.
Niedawno wypożyczyłem składankę "Celtic Collection" i stwierdziłem, że o ile w małych ilościach ich utwory bardzo mi się podobają, to słuchanie całego krążka za jednym posiedzeniem, to zły pomysł. |
_________________ Lubisz książki w wersji audio? Chciał(a)byś pomóc w ich tworzeniu? Przyłącz się do nas na www.librivox.org albo www.legamus.eu |
|
|
|
 |
paweł
Fortepian
|
Wysłany: 2012-12-14, 14:02
|
|
|
Ze względu na duże zainteresowanie Clannad wystąpi na dodatkowym koncercie. Niestety także w Warszawie , w tym samym dniu i tym samym klubie. Pierwszy koncert o 16.00, drugi o 20.00. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|